Денислава Велкова няма спирачки в отчаяните си опити да се пласира на пазара. Както знаем, бръмчалката от години е болестно вманиачена по това да е известна, без значение, че реално няма с какво. Или всъщност има - с броя мъже, на които може да се пусне за единица време.

Знаем, че тя беше с едно гадже в първото си реалити "Един за друг", после се въргаляше в леглото на Кристиан Кирилов, без да я е еня, че онзи е семеен, а в "Игри на волята" задоволи трима мъже за нула бройки... Това бяха Мастагарков, Мартин Николов - Елвиса и Иван Рълев, с когото Денито си въобрази, че ще има връзка, но уви - онзи я паряса в мига, в който излезе от предаването.

WTF?!? ШОКИРАЩИ СНИМКИ на Денислава Велкова потресоха мрежата!

Вероятно затова, защото е бясна на Рълев и на приказките на потребителите по неин адрес, които са напълно основателни, Велкова реши да си смени имиджа, но само външно. Тя се боядиса в тъмно и вече е брюнетка като си удължи косата и с баналните екстеншъни.

WTF?!? ШОКИРАЩИ СНИМКИ на Денислава Велкова потресоха мрежата! - Снимка 2

Снимките й наистина шокираха всички, защото Денислава е неузнаваема. Но това, което повечето хора коментират е, че ако ще и пембяна да се направи, щом е същата лековата и евтина женица, ще си стои в тинята.

"Чакай свестен мъж да те погледне, той и сопола си няма да хвърли на теб", пишат й в нета.

Източник: Crimesbg.com