София, 12 декември 2022 г. – На тържествена церемония в столицата, WINBET бе удостоена с отличие на поредното издание на наградите True Leaders, които се връчват на най-успешните компании в страната от авторитетната международна консултантска компания ICAP CRIF България.

 

За първи път WINBET е сред малкото компании в България, които покриват критериите за наградите True Leaders: да са сред 300-те най-успешни компании според финансовия показател печалба преди данъци, такси и отчисления (EBIDTA) за предишната финансова година, да имат регистрирано увеличение на персонала в сравнение с предходната финансова година, да имат добър кредитен рейтинг според кредитната оценка на ICAP и да бъдат лидер в сектора, в който оперират.

 

В церемонията взеха участие над 150 гости и представители на повече от 45 водещи фирми и бизнес сдружения в България.

 

„Това отличие е признание за труда и усилията на всеки един от екипа на компанията, за да бъде WINBET сред най-успешните компании в България. Но тези, на които дължим този успех са преди всичко нашите клиенти, които ни дадоха своето доверие, откриха в нас своя партньор в забавлението и ни позволиха да бъдем да бъде истински лидер, в това, което правим. За тях е нашата най-искрена благодарност“, коментира главният маркетинг-директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

 

Наградите True Leaders се връчват за десета поредна година от ICAP CRIF България, която  е част от ICAP- най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Носителите на отличието се определят на базата единствено на обективни критерии и финансови резултати.