Как им се връзват на номерата на тези мъже, заклети женкари, не е ясно, но родните рекордьори по "уловени" женички безспорно са Благой Георгиев и... да - Евгени Димитров - Маестрото.

Последният просто живее личния си живот в пълна сянка и затова не дава поводи за приказки. Той отлично знае, че разприказват ли се хората, много има да кажат. И то няма да е в негова полза.

Като например това, че за 54-годишния си живот, той е "минал" десетки млади жени, от които официално има три деца, но се говореше и за още три (под сурдинка). Маестрото вършее наред, да му се ненадяваш на благия вид, но май точно с него лови жените.

Сватбата му с 27 години по-младата журналистка Виктория Готева преди месец буквално взриви обществеността, но най-вече семейството й. Което, напълно адекватно, било против това безумие. Застаряващ женкар взима дъщеря им - кой нормален човек би аплодирал това?!

А сега се появи и ново 20 - Маестрото заявил на жена си, че ще му роди дъщеря, не искал син. "Че и условия ще поставя, моля ви се... Верно има такива простаци, но те обикновено са прости, а той уж умен и учен. Но да, като му гледаме миналото, хич не е толкова умен. Дано това момиче не си изпати като бившите му", коментират източници.