Луиза Григорова е една от чаровниците на родното ни кино, която определено ще си остане такава още доста време. Не само, защото е сладурана, но и защото явно се обича и харесва такава, каквато е, а това в наши дни е рядкост. Особено що се отнася до характерните женски белези.

Преди минути Луиза пусна своя снимка в стори, на която снимка се е р@зсъблякла и то доста. Деколтето й е почти до пъпа, а ракурсът на снимане е такъв, че да й се види абсолютно всичко... ако имаше такова, разбира се. Е, оказа се, че няма.

Взриви мрежата: Луиза Григорова се р@зсъблече и показа, че... няма нищо! (СНИМКИТЕ ШОКИРАТ)

Очевидци признават, че са останали опулени при вида на липсващите балкони на Луиза и дори се шегуват, че вероятно на мъжа й - Мартин Макариев, са му по-големи. Подмятат се и съвети за силикон, естествено, но надали това ще стане факт.

С фотото, което изтипоса в нета, Григорова ясно показва, че самочувствие не й липсва и то не се опира на размера на обиколките й. Израсла от малка в среда на манекени и актьори, самата тя също е била модел, Луиза си знае цената, а и вече няма на кого да се харесва - мъжът й е влюбен отдавна.

Припомняме, че със или без "моцарели", тя с лекота успя да открадне Макариев от две жени - неговата съпруга и тогавашната му любовница Елена Петрова. А с последната не е лесно да се "сражаваш", но...