Атанас Колев от доста време насам е обвързан и то сериозно с колежката си Лидия. Да, двамата са колеги, въпреки че са от взаимно "биещи" се стилове -  той рапър, а тя чалгарка. Както се казва обаче - обичат ли се младите, ами нека се вземат. Това и направиха.

Незнайно защо те криеха връзката си, дори когато тя стана публично достояние и всячески избягваха да се показват пред света. Двамата имат всичко на всичко две (максимум) снимки заедно и толкова. Затова и беше повече от странна реакцията на Атанас преди часове, когато написа публично съобщение на изгората си в нета.

Взриви мрежата: Атанас Колев с публично съобщение до Лидия! (СНИМКИ)

Поводът е снимка, която Лидия пусна от родния си Бургас, където се завърна за няколко дни. Под фотото, от официалния си профил, Колев не се стърпя и написа, че Лидия е най, ама най-яката и красива жена в целия свят.

Е, коя на нейно място не би се възрадвала, коментират, леко завистливо, фенки на Наско?! Знаем, че преди Лидка, той е имал няколко авантюри и дори една по-сериозна връзка, но с никоя не е бил така открит.

Любопитно е, че родителите на Колев отдавна се познават с Лидия. Той я е завел да им я представи, с което допълнително доказва, че намеренията му са сериозни.