Макар и едва 20-минутно, интервюто на Мон Дьо с Мария днес взриви не една, а две бомби. Първата беше вече ясна, а именно - раздялата й с Мирослав Соколов. След няколко години заедно и бурни като тайфун отношения, двамата очевидно са си казали край.

Мария призна, че не знае дали скоро ще подава молба за развод, защото е заета с новия си живот - връщане към работата, която оставила по настояване на Миро Дзвера и връщане към себе си. Писнало й да угажда на капризите му, а за благодарност да получава изневери, обиди, че и шамари.

Втората бомба обаче, бе по-неочаквана и е свързана с дъщеря й Марая. Мария призна, че това е най-голямата й и вечна любов, и разказа, че е успяла да я роди ин витро, след много неудачи и перипетии.

Певицата обаче сподели и голямата си болка, а именно, че бащата на Марая - Димитър Андонов не е добрият баща, за когото мнозина го мислят. И, едва ли не, не се вълнувал от първородното си дете. Знаем, че той има по-малък син от Никол Андонова, за която все още е женен.

"Мъчно ми е, че Марая не получава от баща си това, от което има нужда едно дете. И не, няма да се впускам тук в подробности, но ще кажа, че ако си добър родител, няма да се държиш с детето си по този начин. Нужна е близост, на която явно не всеки е способен", каза Мария, но повече не беше и нужно.

Източник: Crimesbg.com