Гуинет Полтроу препоръчва вибратори по време на карантина!

Темата за секса определено е сред най-вълнуващите за Гуинет Полтроу по време на карантина. Този път 47-годишната актриса сподели съвети за най-добрите вибратори, които могат да се използват в условия на самоизолация. [caption id="attachment_624346" align="aligncenter" width="300"]Гуинет Полтроу Гуинет Полтроу се оказа фенка на секс играчките[/caption] На своя уебсайт Goop звездата публикува статия с препоръки за най-страхотните и качествени според нея секс играчки "за самозадоволяване и за сексуални игри с партньора".

Гуинет, която миналата седмица заедно със съпруга си - 49-годишният Брад Фалчак, и специалиста по интимните отношения Микаела Боем, организира видео чат със съвети как да поддържаме жива сексуалната си връзка по време на карантина... Този път предложи на феновете си да съживят и разнообразят интимния си живот с помощта на някои пикантни палави джаджи.

Сред най-горещо препоръчаните от нея са масажорът We-Vibe на Nova за 150 долара, вибраторът за клитор EVA II за 130 долара. И секс играчки за начинаещи, удобни за джоба на всеки, като The Tennis Coach за 55 долара. Самата актриса, по време на разговора си с Микаела Боем, намекна, че тя и съпругът й са изпитали известно сексуално разочарование по време на самоизолацията. Гуинет призна още, че с любимия й в момента не могат да се отпуснат и да се отдадат на интимни ласки, заради децата, които са вкъщи. По време на дискусията бе засегнат и въпросът как да се почувстваме отново секси във време на карантина. Източник: woman.bg