"Черешката на тортата" тази вечер бе в дома на Бояна Шарлопова или вдовицата на Стефан Шарлопов, както все още я наричат някои. Вярно е, че тя стана популярно лице само и единствено заради мъжа си, което е факт. Днес обаче Бояна управлява бизнеса му и признава, че е срещнала нова любов. А единственият проблем е, че първородната дъщеря на мъжа й - Ева Шарлопова, не я понася.

Надали Ева ще промени мнението си за Бояна и след тази вечеря, въпреки че името на баща й беше споменавано неколкократно. Нямаше как да не се отвори темата за Стефан Шарлопов, а Бояна взриви ефира с думите си за него, които бяха просто шокиращи.

"Стефан поиска от мен три деца, още на най-първата си среща. Тогава се бяхме видели за първи път, на празник на компанията за Нова година и бяхме около 1500 души. Организира се импровизиран конкурс за красота, аз участвах и спечелих, а той се качи на сцената да ми даде наградата.

После ме покани на танц и ми каза, че ме харесва много и иска да му родя три деца. Бях шокирана и му отговорих - ама как така, ние току-що се видяхме за първи път", спомня си Бояна Шарлопова.

Останалото е ясно - любовта, семейството и последвалата драма, която тя отново приема като урок от мъжа й за нея.

В края на вечерта, гостите, разбира се, й дадоха пълните 40 точки.

Източник: Crimesbg.com