Толкова години е на екран водещата на "На кафе" - Гала, че всички вече си мислехме, че знаем всичко за нея. Та тя спокойно може да мине за лицето на Нова телевизия, в която е напът да се пенсионира, да е жива и здрава!

Ето обаче, че блондинката отново намери с какво не просто да ни изненада, а да ни втрещи. Е, затаете дъх и... гледайте! Гала има не пет пръста на ръката като повечето хора, а цели шест. Да, да, можем да броим - един, два, три, четири, пет и... шест. Както и да го гледаме, толкова са, толкова ще видите и вие.

И тук имаме две новини - добра и не дотам. Добрата е, че на водещата нищо й няма и не е родена с тази аномалия. Половинката на Стефан Николов си има пет здрави пръста като нормален човек, а шестият й е подарен от фотошопа.

И тук вече е другата, не дотам добра новина, а именно, че Галчето явно се е стреснала от годинките и е решила да се пуска в нета като внимателно коригира видимите си недостатъци. В случая хич не е била внимателна обаче, защото си е докарала шести пръст, голям и добре изразен при това...

На кадъра Гала е в компанията на панелиста си Георги Блажев и половинката му Ива Папазова, както и с малкото им бебче. Потребителите обаче не обърнаха толкова внимание на влюбените, колкото на Гала и най-вече на ръцете й.

Източник: Crimesbg.com