Мариана Попова се пусна чистак гола заедно с мъжа си!

Мариана Попова години наред бе символ на сдържаност, професионализъм и дори известна доза заядливост по злободневните теми. Тя никога не е парадирала с визия, нито се е тунинговала, подобно на много свои колежки и то не само от чака-рака гилдията. Затова и последната снимка, която пусна публично, втрещи мнозина.

На нея Попова е чистак гола, в ръцете на своя Веселин Плачков, който не съвсем успешно се опитва да прикрие с ръце гърдите й. Всичко обаче си е на показ и не оставя много на въображението, макар зърната, разбира се, да не се виждат. Феновете веднага се накокошиниха и я поздравиха, че е адски "напращяла" като някои дори я обявиха за клиентка на Ангел Енчев, който я е дарил със силикон.

Малко вероятно е Попова да се е подложила на тази интервенция, като по-скоро размерът на бюста й се дължи от бременностите, ражданията и кърменето. Признаваме, че изглежда добре, но ръцете на Плачков пречат да се прецени дали бюстът й е толкова стегнат, колкото изглежда, или ефектът на повдигането е от захвата му...

Фотото е доста провокативно, но де факто то е реклама на предстоящ спектакъл, където двамата ще представят и своето ново общо парче, озаглавено "Виновни". Мариана и Веселин са заедно от вече доста години, но е явно, че са се открили наистина и си пасват в не едно отношение. Не се среща често в творческите среди.