От първо лице, при това публично, говори Мира Добрева и разказва неща, които за мнозина са взрива на годината. Мира Добрева - тази тиха, стилна, деликатна и красива жена е злоупотребявала с чашката и дори е шмъркала?!? Абсурд!

Тя самата пише това обаче в новия си роман, на който приписва и ужасът, който я сполетя през септември, когато бе спешно оперирана от сплитане на червата. "Знам, че тази книга ми докара това, беше нещо като прокоба. В нея едната от героините ми умира, но за щастие това не съм аз", пише Мира Добрева.

Именно в книгата си тя говори за миналото от първо лице и обяснява какво се случва с човека, ако се поддаде на алкохола и ниските страсти.

"Пиех, а когато един по-духовен човек започне да пие, той полудява. Буквално. Пиеш и не мислиш, искаш да живееш на макс, което се изразява в това да бъдеш с различни мъже, да пилееш парите си, да не ходиш на работа, да пропадаш. И аз го правех. Живеех толкова максимално, все едно десет живота наведнъж. После започнах да шмъркам и в началото ми хареса. Докато в един момент не осъзнах в какво чудовище се превръщам и какви умствени циреи са започнали да ми излизат. Спрях!", пише Мира Добрева.

А потребителите още не могат да повярват и се чудят дали наистина говори за себе си, или е някакъв рекламен трик за продажби на книгата.

Източник: Crimesbg.com