Огромен скандал се вихри около Мария Илиева, която тази година за пръв път е ментор в "Гласът на България". Това обаче не й попречи да се вземе на сериозно и да направи това, което ветерани в шоуто като Иван Лечев, че и Дара вече, не са си и помисляли през годините.

Както знаем, скандалът започна след очевидното толериране на Мария към нейната позната и семейна приятелка Александра Борисова. Певицата от Кюстендил е гласовита, но изобщо не е най-добрата. Най-доброто обаче за нея е, че е работила, както с Мария Илиева, така и с родителката й Ваня Монева.

Преди дни се оказа и че Илиева се води продуцент на Александра - това бе разкрито от участници във формата, а бомбата избухна. Толерирането и бутането на Сашка напред и "рязането" на далеч по-добри от нея певци, накара самите участници във формата да не си траят.

С риск да им се случи същото, мнозина надигат глави, напълно подкрепяни от зрителите, които настояват Би Ти Ви да направи нещо и да вземе мерки срещу тази явна шуробаджанащина на Илиева.

"Докога?! Докога някои ще си развяват байрака и ще смятат, че всички останали са балъци?! Мария драпа да я направи победител в шоуто и ако това стане, ще повърнем дружно пред централата на медията", пишат потребители в нета.

Източник: Хотнюз.бг