От месеци най-голямата светска "мистерия" е новата жена на Кубрат Пулев. Която не само му е любима, но и му роди първородната щерка - Христина. Кобрата призна щастието си в интервю, но заяви, че половинката му е извън хайлайф средите и иска да си остане така. Похвално! За разлика от бившата му Андреа, която се чуди какви стойки, чалъми и фотошопирани снимки да постне, че да привлече внимание...

Колкото и да се тунингова, колкото и да се "разпаше" Андреа обаче, не може да се мери с новата на боксьора. Буквално ще й диша прахта! Това заявиха очевидци, които са засекли тайнствената дама и най-после разкриха на всички коя е тя.

Става дума за млада жена, напълно натурална и приказно красива - по думите на свидетелите. Видели я на улицата, докато се качвала в скъпа кола, явно на Кобрата. Била фина, стройна и елегантно, но не и натруфено облечена като не парадирала с маркови парцали.

"Най-шеметното в нея бе косата й - точно като коприна. Стелеше се по раменете, беше я заметнала на една страна - приказна! Излъчваше спокойствие, мекота, деликатност... Браво на Кубрат, че успя да намери такова момиче", аплодират го източниците.