Вчера, на 9 септември, Дарина Йотова - Дара добави още една годинка към житейския си календар. Тя навърши 26 лазарника, а мнозина не можаха да повярват, че е още толкова млада, защото сме свикнали да я гледаме на екран наистина отдавна.

Дара обаче направи нещо неочаквано и дори втрещяващо навръх празника си. Вместо да се радва, да се смее и да щурее, както тя си може, певицата се разплака. Но не от радост. За всеобщ потрес Дара сподели, че се чувства зле и не е доволна, че остарява.

Тя заяви, че не знае как ще се справи с това усещане, защото да остарявала изобщо не й харесвало... Е, това ако не е лудост или тъпотия (при все, че много я харесваме) здраве да му кажеш. Ревнала нашата, а е още едва на 26 години?! Че какво да кажат колежките й и всички хора, които са в пъти над нейните и пак изглеждат, чувстват се и живеят щастливо...

Потребителите останаха в ступор от глупостите на рожденичката и се надяват гаджето й Ервин Иванов да успее да й оправи малко акъла, защото явно има нужда. А и догодина двамата се канят да вдигат сватба, така че Йотова ще трябва малко или много да се държи като зрял човек. Честита да е!

Източник: Crimesbg.com