Вече повече от месец Диана Димитрова занимава цялата страна с побоя преди пет години, който, по думите й, й хвърлил колегата Юлиан Вергов. Естествено, тя не пожела да уточни какво го е разгневило, само смотолеви, че му била любовница... А той, животното, нещо превъртял и й се нахвърлил с шутове и юмруци, без да е виновна за нищо.

Думите на Димитрова не само не бяха убедителни, но и зрителите и потребителите в нета хич не им хванаха дикиш. Колкото до Вергов, той успя да запази самообладание и да не каже и дума по случая, освен пред полицията.

Днес обаче Юли разби бившата си любовница, защото й отговори. И го направи по толкова категоричен и интелигентен начин, че Димитрова със сигурност е извън кожата си от яд.

В свое дълго интервю, Вергов постави Диана на мястото й по най-унизителния начин - като не каза и дума за нея. Все едно тя е никоя, не съществува...

Той говори за работата си, за семейството си и дори се впусна в разкази и спомени с приятелите си Захари Бахаров и Владо Карамазов в Щатите, но за Димитрова нищо. "Хич и не я отрази, браво, Юли!", аплодират го в нета.