Че г@ла сме я виждали, виждали сме я. Но г@ла и съвсем променена - не. Е, Николета Лозанова ни изненада преди броени часове като цъфна на Хелоуин не като вещица, а като руса нимфа. Да, половинката на Ники Михайлов отново е решила да мине в тима на блондинките, макар болшинството да я харесва повече брюнетка.

Взрив: Вижте тотално променената и... чисто Г@ЛА Николета Лозанова! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Дали снимките са за някакъв нов проект, не знаем, но НиЛо прави това, което умее най-добре - да се съблича (така де, никой не очаква от нея да изнася лекции за миграцията на прелетните птици)...

Лозанова този път е заложила не на балконите си, които вече всички познаваме до болка, а на задните си части, най-прясно оперирани от цялото й тяло. Помним, че тя замина за Турция, където поиска да й уголемят Д-то и да го направят бразилско като го вирнат леко.

Реакциите на потребителите, особено на мъжете, са повече от многозначителни, като някои се чудят как Ники М. не ревнува от това?! Но явно синът на Боби Михайлов е спокоен, защото е наясно, че Лозанчето е луда по него още от тийнейджърка и това не се е променило.

Дори след факта, който стана ясен вчера, че Николай вероятно никога няма да й предложи брак, защото баща му откровено не я харесва и не я одобрява за своя бъдеща снаха.