Актрисата Луиза Григорова винаги се е славела като луда глава и момиче, което прави това, което иска, без да се съобразява в общественото мнение. Този факт се потвърди и още в началото на връзката й с Мартин Макариев, когото тя успя да отмъкне и от съпруга, и от любовница.

Знаем, че по времето, когато щурата Луиза се влюбва в режисьора, той не само е още женен, но има и афера с друга емблема в нашето кино - Елена Петрова. Луиза е още малка по онова време, но си поставя за цел търпеливо да изчака реда си и да спечели Мартин.

Взрив: Вижте с кого се натиска Луиза Григорова насред улицата! (СНИМКИ + подробности)

В крайна сметка така и става, а двамата не само се събраха, но се ожениха и си имат малко момченце Бран. А явно любовта им се оказа държелива, защото вместо да си омръзнат и да се отдадат на рутината, те още се държат като влюбени тийнейджъри.

Да, именно с Мартин Макариев се натиска и целува Луиза насред улицата, само че не у нас, където ще даде хляб на клюкарите, а в Лондон. Двамата са на Острова от ден, а актрисата пусна снимките, от които личи, че е меко казано луда по съпруга си. Дай Боже на всеки, както се казва!