Имената на Валерия Георгиева и Евгени Генчев съвсем скоро ще започнат да се споменават само поотделно. Ако изобщо се споменават, разбира се, защото и тяхната слава от риалити формата ще трае толкова, колкото и на първата двойка - от днес до утре...

Е, Евгени и Валерия даваха заявка, че за тях това няма да е просто едно риалити, а приказка, която ще продължи в живота - с истинска сватба, брак, деца... Да, ама друг път. Валерия се скъса да говори как копнее приказката й да продължи след предаването, а сега показва нещо съвсем друго. А именно, че животът й е приказка, когато Генчо го няма.

Взрив: Валерия разтърси с тези СНИМКИ! Не, не е с кучета, но не е и с Евгени! (ВИЖ ТУК)

Кучкарката разтърси мрежата с последните си снимки, на които обяви колко е щастлива, но на които никакъв го няма пианистът. И не, защото има работа, не. Просто не е получил покана от уж годеницата си.

Взрив: Валерия разтърси с тези СНИМКИ! Не, не е с кучета, но не е и с Евгени! (ВИЖ ТУК) - Снимка 2

Валерия е на сватбата на своя братовчедка във Варна и изглежда сияеща. На самата покана обаче го е нямало името на Евгени - тя е поканена сама. Близки до нея разкриха, че булката я е питала да включи ли двете им имена, заедно с това на Генчев. А Вал се троснала - твърдо не, забрави!

Взрив: Валерия разтърси с тези СНИМКИ! Не, не е с кучета, но не е и с Евгени! (ВИЖ ТУК) - Снимка 3

Е, това е повече от показателно, че няма защо да търсим любов там, където я няма. А очевидно в сърцето на Валерия, засега поне, място имат само кучетата.

Гадното е обаче, че тя три месеца залъгваше наш Генчо и си угоди на егото, за сметка на разбитото му сърце.