На върха на славата си е нашето момиче Мария Бакалова, чието лице грее от рекламни плакати на новия й филм по целия свят. Париж, Лондон, Ню Йорк и още, и още... са залети с образа й като самата тя призна, че е страшно развълнувана.

Знаем, че излиза новия филм за Доналд Тръмп, в който бургазлийката влиза в ролята на покойната му вече жена Иванка Тръмп. Това е колосален успех за Бакалова, която се е отдала на себе си и на работата си, а любовта е оставила на заден план.

Близки до нея разкриха, че преди дни бившият й Валери Григоров я е потърсил с признанието, че му липсва и че иска да си дадат втори шанс. Тя обаче го отрязала.

"Валери бе този, който скъса с Мария като й обясняваше, че няма да се получи заради разстоянието и факта, че той не се възприемал като нейно кученце, което да тича по петите й. А сега иска да си я върне. Да, Мимето още има чувства към него, но се дава ясна сметка, че счупеното не се поправя и че ако Валери наистина я обичаше, нямаше да скъса с нея", коментират източниците.

И й пожелават да открие някой психически силен мъж, равен на нея, с когото да е щастлива, защото го заслужава.

Източник: Crimesbg.com