Евгени Генчев седна на диванчето срещу Сашо Кадиев в "Преди обед" днес. Разбира се, пианистът беше сам, без половинката си Валерия Георгиева. Казваме "разбира се", защото няма да забравим как Валерия се вбеси на Сашо Кадиев по време на последното си гостуване при него и обеща кракът й вече да не стъпи там.

Тогава Кадиев се заяде с нея съвсем откровено и директно като я попиля заради веганските й разбирания. Тонът му бе всичко друго, но не и приятелски, а Вал се докара до сълзи.

Е, днес се доказа, че заяждането на Кадиев изобщо не е било случайно, а той така или иначе не харесва изобщо Валерия. Водещият си позволи да я обиди на два пъти пред годеника й Евгени Генчев, макар той да заяви, че се обличат и връзката им е факт, въпреки писанията.

Мамин Сашко откровено си изстреля, че Георгиева е жена с ужасен характер и се учуди как Генчо я търпи. Пианистът опита да я защити като сподели, че не иска "лесна и покорна" женичка, но Кадиев продължи: "Добре де, ама с всичките й тези каузи и прочие, абе не ти ли писва, бе?! Не ти ли е скучно?!"...

Дори най-наивните зрители прозряха отношението на Сашо, който дори не успя да изрече думата "красива" за Валерия. Тръгна да я казва и (случайно или не) я огелпи три-четири пъти.