Като безспорен фаворит и претендент за голямата победа в "Черешката на тортата" се доказа тази вечер Бони. Певицата получи най-високия резултат от 40 точки като гостите й я оцениха с всички 10 от 10.

Това зарадва чалгаджийката, която очевидно драпа към победата, но се пита на каква цена?! Бони посрещна гостите си в ресторант, където им поднесе родна и сръбска чалга, но храната й беше добра. Тя заложи на сарми, туршия, овче сирене и печена дюля за десерт, като безспорно всички ястия бяха добре приготвени и вкусни.

Разбира се, всеки можеше да й намери кусур и махна, ако иска да я саботира, но не го направи. Не и както постъпи тя в предишните две вечери. И така се оказа, че Бонка води в класацията по готвене, но отпадна най-отзад в класацията по човечност.

Доктор Мирослав Ненков можеше да й върне подлостта от първата му вечер, когато Бони му отне цяла точка затова, че в хляба му нямало самардала - факт, който вбеси зрителите здраво. Но не го направи. Той дори заяви, че иска да даде на певицата не 10, а 34 точки, ако може.

"Тук пролича кой е човекът и коя е злобарката. Да си взима тъпата награда и да се маха, пък дано е доволна. Ненков обаче, както и останалите, имат нещо много повече - симпатиите на публиката", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com