Очертават се два сюблимни епизода в "Ергенът" тази седмица, когато в Церемонията на розата Евгени Генчев ще трябва да вземе съдбовно и трудно решение, с което ще раздели две от най-добрите приятелки до момента. Коя от тях ще вземе розата и коя ще си тръгне, ще видим утре вечер в предаването.

Междувременно едно от момичетата решава да се изправи очи в очи с пианиста и откровено да му заяви недоволството си от постъпката му Валерия Георгиева. Знаем, че той даде роза миналия път именно на Валерия, която дойде неканена на коктейла му на плажа с участничките.

Сега обидената девойка ще обясни на Евгени, че не е трябвало да постъпва така и че по този начин е пренебрегнал и наранил останалите, които са се борили за вниманието му. Искреността на въпросната обаче няма да се окаже най-доброто й решение и има огромна вероятност впоследствие тя да реве с кървави сълзи...

На следващия ден пък хубавица, която отдавна примира за среща насаме с пианиста, ще има това щастие и двамата ще се отдадат на романтични преживявания и прекрасна вечеря в ресторанта на негов приятел. Интересното обаче ще е след това, когато романтиката между двамата ще прерасне в нещо много повече и буквално ще стане горещо.