Какво нещо е това животът... Вчера си в риалити, за да се бориш за сърцето на непознат мъж (в конкретния случай Евгени Генчев), а днес си бременна от друг. Ами така, де, като те е отхвърлило пианистчето, няма да скубеш коси, я...

Наистина не е за вярване, но една от участничките във втория сезон на "Ергенът" е бременна и сама сподели новината в нета. Казваме, че не е за вярване не, защото момичетата вътре не бяха на възраст за деца, а защото точно тя не даваше индикации за подобни намерения.

Взрив: Тя се бореше за сърцето на Евгени в "Ергенът", а днес е бременна! (ето коя участничка чака бебе - СНИМКИ)

Но ето, че се случи - бременна е не коя да е, а фурията Габриела Бланко. Да, същата джукеста Габи, която не спираше да се подиграва на Пам Велидис и да се кара от душа с Елена.

Потребители попитаха Габи директно дали е бременна, забелязали някои промени във фигурата й, а тя моментално отговори с да. И постави няколко сърчица емотикони. И това ако не е бомба, здраве!

Не е ясно кой е бащата, дали двамата са заедно, планирано ли е бебето, или е станало случайно и дали изобщо Габито има намерение да се омъжва. Знаем, че тя винаги е казвала, че не е работила и ден, не иска да работи, а иска красив и тлъст от пари мъж, който да й даде живот на принцеса.

Тепърва ще е интересно да разберем дали мераците й ще се сбъднат, или въпросният оплодител ще си плюе на петите и ще офейка като много други случаи.