В същински латино или турски сериал се превърна сагата около семейството на Боби Михайлов и Мария Петрова, след като се разбра, че директорът на БФС е мамил съпругата си години наред със своята секретарка. Която преди дни сюрпризира него, а оттам и домочадието му, че... чака бебче. Четвърто поред за Борислав Михайлов.

Бащата на Ники Михайлов забърсал младата си и амбициозна секретарка Катя, а тя, разбира се, изобщо не се е дърпала. По думите на източниците от обкръжението на Михайлов, мадамата била твърде напориста и си личало, че е кариеристка (в какъвто искате смисъл го разбирайте).

Реакцията на Мария Петрова бе ясна и очаквана. Жена с достойнство, ум и себеуважение като нея, не би простила на прелюбодееца никога, камо ли да се съгласи да "клекне" и да му гледа детето.

ВЗРИВ: Това ли е жената, която разби семейството на Мария Петрова и чака бебе от мъжа й?! (СНИМКИ)

Не това е новината днес обаче, а снимка, която се появи в нета и на която мнозина твърдят, че са щракнати Боби Михайлов и въпросната му любовница. Виждаме руса жена, поддържана и във видима близост с Борислав, но... поне от кадъра годините й изглеждат повече, отколкото се твърди, че е Катя.

Наша справка изясни ситуацията и се оказа, че това е Галя Топалова, която е шефка на пловдивския отбор "Локомотив". А между двамата не сме чували да е имало нещо в романтичен план...