Култовият Божигол, както шеговито наричат Валери Божинов, взриви мрежата. Знаем, че отдавна футболистът има сериозна приятелка, която обаче се е зарекъл да не показва никъде. А причината, разбира се, не е в дамата му, а във факта, че винаги досега, когато връзките му се били публични, са приключвали неприятно.

Тъкмо това е и причината фотото на Божинов, прегърнал лъчезарната непозната жена, да предизвикат фурор. Който се засили двойно повече от факта, че дамата е корейка.

Взрив: Това ли е гаджето на Валери Божинов?! (Божигол я криеше упорито - СНИМКИ)

Какво пък - Валерката вече е бил със сръбкиня, вероятно и с италианки, докато риташе в Милано, защо да не си хване слънчева корейка?! Да, нямаше да е никак зле, но не е вярно. Дамата до него се оказа просто гост на събитието, на което бе и Божинов.

Бившият на Николета Лозанова посети официалното събиране на корейската общност у нас, което се свърза и с голям бранд за мобилни телефони.

Изтупан с италиански костюм и папийонка, Валери Божинов грееше в усмивка и видимо се радваше на компанията на любезните си домакини. Колкото до мистериозното му гадже, тя така и не бе с него вечерта. Очевидно двамата не са се отклонили от решението да пазят отношенията си далеч от чужди погледи.

"Приятелката ми е по-голяма от мен на години, но е прекрасна и това не ни пречи. Напротив - с нея станах по-добър и осъзнат човек", сподели Валери преди време.

Източник: Crimesbg.com