Едно от имената в родния ефир, което се е превърнало едва ли не в легенда, е това на Гала. Тя с право може да се нарече динозавърка, колкото и думата да не е от любимите на нежния пол... по разбираеми причини.

Гала е на екран още от началото на 90-те, когато става модел и момиче на късмета при Къци Вапцаров. А предаването си "На кафе" го води вече няколко десетилетия като очевидно се харесва на зрителите и няма намерение да мърда оттам.

ВЗРИВ: Тези СНИМКИ на Гала разтърсиха мрежата! (какво ще каже Стефан?!)

Тези дни в мрежата се появиха снимки на плевенчанката, която многократно е била обиждана затова, че е по-възрастна от половинката си Стефан Николов с едно 10-11 години. А зевзеци все поднасяха Стефан, че бил "баболюб".

Е... тези фотоси говорят друго и буквално взривиха всички, защото на тях е показана Гала от 2000-та година до сега и ясно се вижда, че някаква драстична промяна при нея няма. Това можем да го пожелаем на всички жени, но и да спазват режима на водещата - полезни храни, задължително фитнес, разходки из природата, масажи и добра козметика.

"Какво ще каже сега този търтей Стефчо, който лежеше на кълката, че е по-младият, а?! Те двамата сега изглеждат набори, а скоро той ще минава за чичак покрай нея", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com