Папарашки снимки на може би най-известната ни към момента манекенка - Алекс Богданска, разбуниха духовете в мрежата. Кадрите са от днес и на тях се вижда как бившата жена на Даниел Петканов се разхожда безцелно по Витошка и не спира да говори по телефона.

Богданска е сама, не се отдели и за миг от екрана на мобилното си устройство и бе облечена съвсем неглиже - с розов анцуг и грейка. Косата й бе пусната свободно и развята, нищо особено - напълно подходящо за ежедневието.

Взрив: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Алекс Богданска разбуниха мрежата! (от днес са)

Друго обаче направи впечатление и предизвика реакциите на потребителите. И това не е мъж, с когото Алекс се е срещнала - такъв нямаше, а самата й визия. Мнозина са убедени, че това реално не е тя, а някакво измислено същество, което си е представила и в което иска да се превърне.

Взрив: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Алекс Богданска разбуниха мрежата! (от днес са) - Снимка 2

"Богданска, та ти не мязаш на себе си, станала си клонинг на всички редови кифли. И нали уж не си чалгарка, а менекенка?! Нали уж в света на модата се търсеха различните и индивидуални лица, къде отиде твоето?! Преди имаше излъчване, беше разпознаваема, а сега те гледаме и все едно виждаме поредната силиконка или плеймейтка", коментират в нета.

Действително Александра не е минала само с ринопластиката, а явно е прибегнала и до няколко нови пластични интервенции по себе си, защото все повече се слива с масовката.

Източник: България днес