Знаем, че от около две години Михаела Филева има сериозен приятел, или поне така твърди. Факт е обаче, че певицата почти никога не се показва с него публично, поради което дори някои от феновете й нямат никаква представа, че човекът изобщо съществува.

Не беше такава ситуацията с предишната й връзка, което е много показателно. Сигурни сме, че всички още помнят любовта на Михаела Филева и Павел Николов - да, същият от дуото Павел и Венци Венц, което се разпадна преди известно време.

Тогава Мишето затрупваше нета със снимки на нея и любимия й, а и до днес близки до нея хора са категорични, че рапърът е бил най-голямата й любов до момента. Те разкриха още, че има една жена, която Михаела ненавижда от дъното на душата си и това е красивата Кристина Нгуен - настоящата любима на Павел.

Именно Кристина, която е с виатнамски произход и наистина убийствена мацка, успява да влюби Николов в себе си дотам, че той рязко зарязва Филева навремето. И не, това очевидно не е било просто страст, защото с Нгуен са заедно и до днес като живеят като истинско семейство. Че дори отидоха със свекървата на море.

Източник: Crimesbg.com