Лилия Славова - така се нарича първата съпруга на актьора Краси Ранков, от която той има сина си Светослав. 69-годишната дама от години живее в Америка, а днес гръмна вестта, че именно тя навремето е била голяма, но тайна любов на Илия Павлов.

Лилия и Илия се знаят още от детските си години и реално тя е първото момиче, на което той се обяснил в любов, когато бил още тийнейджър. Чувствата между двамата били искрени и чисти, но с годините и порастването съдбите им се разделили.

Останали обаче добри приятели и били близки до самата гибел на Павлов, който бе разстрелян показно на входа на хотел, пред очите на малко детенце. Лилия Славова приема тежко новината и до днес не може да си обясни защо Илия е заслужил това, бил е добър по душа човек и много й помагал, както и тя на него.

Лилия, която не е истинска тъща на Калин Врачански, но също я наричат такава, ще се върне от Щатите специално, за да види внучката на Краси Ранков. След нея Ранков се жени за Елена, която пък го дарява с дъщерята Златина.

Именно Златина е любовта, която открива Калин Врачански. Тя го прави баща за първи път и го сродява с колегата му Краси Ранков. Едно голямо и щастливо семейство...

Източник: Crimesbg.com