Блондинката Ева Кикерезова е сред най-суетните дами у нас. Синоптичката умира да се снима и да се показва в мрежата, а годините си крие така, все едно са несметно съкровище. Тя се е постарала твърде добре да няма данни за рождената й година никъде в интернет, така че само можем да гадаем на колко е.

Като имаме предвид от колко години е на екран, вероятно е прехвърлила 40-така, но признаваме, че изглежда чудесно. Както знаем, Ева Кикерезова е женена втори път за половинката си Явор, от когото има две деца. От първия си брак с Пламен пък има едно отроче, така че общо ражданията й стават три.

Не това е темата днес обаче, а фактът, че в мрежата я попиляха заради последните снимки, които пусна. На тях Кикерезова се кикерчи ухилена с мъжа си от Малта, където термометърът тези дни сочеше близо 30 градуса.

На фона на тази жега синоптичката е нахлузила ботуши до коленете и явно се смята за много модерна. Не такова обаче се оказа мнението на потребители, които зърнаха фотосите - за нейно огромно съжаление. Защото моментално започнаха гаврата.

"Евче, Евче, ти хубаво си се натокала и си показваш деколтето, но ти миришат краката, ма! Не щем да си представяме каква смрад се разнася като си събуеш тези ботушки. Мъжът ти трябва да е със запушен нос", погнаха я зевзеци в нета.

Източник: Crimesbg.com