Двамата са заедно 13 години. Всъщност 13 години продължава бракът им, а преди него бяха гаджета още няколко лета. Съвместният им живот се оказа по-дълъг от този на повечето родни светски двойки, но дойде време Надя да си покаже ноктите. Милата и благовидна съпруга на Коцето каза: "Не! Стига толкова, писна ми!" и постави ултиматум на мъжа си.

Новината избухна като взрив след близките на семейството, а причината е една - любовта на Надя към Константин. Именно заради тази любов тя е твърда, че няма да продължи и ден повече да търпи простотията и самоубийствените му навици.

Надя заяви на мъжа си - или, или. Или спира да се налива като чалтик и да не знае на кой свят е, или се разделят. Решението й е абсолютно правилно като се има предвид, че само преди дни Коцето се изфука с нещо наистина малоумно.

"Мен никой не може да ме бие по пиене. Изпивал съм три, цели три бутилки уиски и то за една вечер. Убеден съм, че никой на света не може да ме мине и съм направо за Гинес, бате!", сащиса всички Константин.

Като добави, че въпреки пиячката, не пропуска да тренира и да блъска във фитнеса за здраве всеки ден. Надя обаче не иска и да чуе той да продължава така, още повече, че е минал средата на 40-те. Тя му заявила, че няма намерение да го гледа как следва съдбата на Иван Ласкин и не иска да става вдовица. Затова Коцето ще трябва да избира.