Слави Трифонов - това е ключовата фигура, която ще гарантира свободата на сина на Софи Маринова. Знаем, че Лоренцо от дни е издирван щателно от полицията заради обвинение в трафик на бежанци. Момчето сякаш се е изпарило и продължава да не отговаря и на мобилния си.

По-интересното е, че и майка му Софка не си вдига телефона, а вече няколко пъти е отказала да съдейства на органите на реда с информация. Певицата твърди, че няма представа къде е отрочето й, но паралелно с това показва как купонясва вкъщи, весели се и се държи видимо спокойно. Нещо, което нямаше да е така, ако реално се тревожеше, че синът й е изчезнал.

Къде идва ролята на Дългия във всичко това ли - ами в парите. Оказа се, че Софи ще вземе рекордните 80 бона за участието си в големия концерт в Арена Армеец на Ку-ку бенд. А сумата, разбира се, ще използва, за да отърве Лоренцо от пандиза.

Помним как преди време Маринова даде целия си хонорар от сто бона от "Капките" за половинката си Гринго, който беше в ареста за измама и изнудване.

"Софка се раздава на макс за хората, които обича, но жалко, че й се качват на главата. И пак няма да може да си построи мечтаната голяма къща в Етрополе, както си беше наумила", коментират близки до обкръжението й.