След като три месеца беше с нея в имението в Бодрум, влюби се истински и я помоли да стане негова жена, Евгени Генчев изпадна в ступор. Пианистът, който обикна Валерия Георгиева убеден, че е жена с принципи, сериозност и нетипичен за времето ни морал, се оказа излъган.

Помним как Валерия постоянно натъртваше в предаването, че не е давала сърцето и доверието си на никой друг мъж, как не е имала реална любов в живота си и как била убедена, че за нея мъж няма да се намери. Щяла да си живее сама с кучетата...

"Нямала съм сериозни връзки, нито дори кратки връзки с мъже. Живеех за каузата си и работата си", обясняваше Вал, а хората пляскаха с ръце очаровани. В това число и Евгени.

Е, лъжата лъсна и истината излезе на показ и то не кога да е, а в разговора на Георгиева с бъдещата й свекърва Светла Генчева. Всеки може да си върне записа и да види как Валерия се усмихва и вярва, че Светла ще я хареса, защото... всичките родителки на нейните гаджета досега я харесвали.

Ето тук светна червената лампичка и нещата изкристализираха. Какви родители са я харесвали, ако е нямала връзки и не е била с мъже?! Потребители в мрежата моментално ловнаха несъответствието в думите й и я спипаха по "бели гащи". Какво ли ще обясни на Генчо?!