Семейство за пример бяха Орлин Павлов и Диана Великова, въпреки че по закон нямат брак и не са вдигали сватба. Двамата обаче се намериха, събраха се, сдобиха се с малката си дъщеричка Елизабет и всичко помежду им вървеше като по масло.

Говорим в минало време, защото се появиха колебания на потребителите в мрежата, които се чудят да не би певецът и чаровната мулатка да са се скарали или направо разделили...

Причината е в това, че Орлин беше изловен с друга гореща мацка на плажа в Созопол, докато от Диана нямаше и следа наоколо. Въпросната мацка е и известна при това - става дума за Галина Курдова или просто Галя от Каризма, както си я знаем.

Орлин Павлов и Галка бяха заедно на плажния бар като тя беше облечена в супер секси бански, който щедро разкриваше прелестите й, а до нея Павлов беше по ленена риза. Преди дни отбелязахме, че Галя е свалила доста килца и си е върнала топ формата от времето на дуета си с Миро. Този й свеж и разхубавен вид може да се дължи и на любов, но дали тази любов е колегата й Орлин, питат се фенове.

Не, ние поне не смятаме така. Според нас Павлов е на участие край морето, където се е засякъл с приятелката си, нищо повече. А между него и чаровната мулатка Диана нещата са си все така спокойни.

Източник: Crimesbg.com