"Ергенът" явно се радва на зрителски интерес и то не само сред обикновените хора. Така наречените "звезди" също хвърлят по едно око и гледат сеир с предаването като един от тях е Наско Колев. Рапърът очевидно си губи времето с Евгени Генчев и кандидатките за сърцето му, защото ги познава добре.

Нещо повече - той буквално взриви мрежата като попиля най-голямата устакярка сред момичетата - пловдивчанката Габриела Бланко. Знаем, че колкото и забавна да е на моменти, Габито не спря да обсъжда, да плюе и да обижда всички момичета, още от първия момент. Особено гадни бяха обидите й към Пам Велидис, което явно вбеси Атанас Колев.

Взрив: Рапърът Наско Колев размаза публично "кифла" от "Ергенът"! (СНИМКИ)

Наско излезе с пост в мрежата като показа две снимки на Габито - преди и след тунинга. А над тях написа: "И ти имаш дързостта и наглостта да обиждаш момиче като Пам, защото било просто по-едричко?! Моля те, направи едно добро и ще ти простим всичко. Направи най-голямото добро - не се възпроизвеждай!", помоли я рапърът.

Сещате се какъв взрив предизвикаха думите му сред фенската маса. Снимката със сурата на Габриела вече е обиколила поне стотици други профили, но, както се казва... каквото повикало, такова се и обадило.