Какво се случи с Преслава и защо певицата рухна?! Това се питаха стотици потребители в нета, след като преди час Преси пусна снимки, на които просто не е тя. От веселата и лъчезарна Преслава няма и следа. Лицето й е сковано от мъка, очите плуват в сълзи, а тя самата написа много тежки думи.

Добричлийката сподели, че се чувства така, заради една любов, която е изгубила, но която остава и дори я сравни с тази на кучето Хачико от едноименния филм. Любов, която остава и след края - това написа Преси преди малко.

Взрив! Преслава обляна в сълзи: Има любов, която остава след края! (СНИМКИ)

Разбира се, предположението моментално бе, че тя и Павел Лазаров са се разделили. Знаем, че той е баща на единствената към момента дъщеря на Преслава - Паола, а двамата останаха заедно много по-дълго време, отколкото се очакваше.

Да, навремето никой не очакваше тази любов да просъществува и не за друго, а защото никой не намираше Павел за достоен за Преси. Е, за радост на феновете и най-вече на самата певица, двамата с Лазаров са си все така заедно. А драматичният й пост е част към новото й парче, което се казва "Улицата".

В него тя е в дует с бившия на Моника Валериева - Меди, който преди около година разби сърцето на силиконовата бръмчалка.