От главата, та до петите - Десислава показа пълна промяна, все едно е била участник в едноименното предаване преди време. Помните го - когато избират жена от народа, на която променят всичко, дори зъбите... Е, зъбите на Десито са си добре, но останалото няма нищо общо с предишното й аз.

Както сами виждате, певицата с кадифения глас е със страшно различна коса, която променя цялостното й излъчване. Косите са подкъсени, леко накъдрени и решени в кафявата, шоколадова, гама. Това придава на Деси малко по-сериозен вид, но и повече класа и стил, отколкото като беше блондинка.

Взрив преди минути: Десислава показа ПЪЛНА ПРОМЯНА, попита дали я разпознават! (СНИМКИ)

Да не говорим за тялото й, което, макар да не е разсъблечено, ясно показва коренна промяна и то към добро. Отслабването на певицата е факт и шапка й сваляме за усилията, защото тези неща не стават ей така, от днес за утре.

Дали в живота на Деси има нова любов и на какво се дължи това разхубавяване, засега ще гадаем. Но последователите й са категорични, че тя заслужава един готин и сериозен мъж, който да я прави щастлива, но не и дечко като предишните.

"А дано с тази нова визия да й дойде и нов акъл, та да спре да се заглежда по инфантили с жълто на гащите", пожелават й в нета.