Чаровницата на родната поп музика - Поли Генова е наранена и перманентната й усмивка изчезна. Причината е човекът до нея - половинката й Джоузеф Шардън, на когото Поли роди две деца - първо момче, а после и момиченце. Двамата с Джоузеф са сгодени от 2021-ва година и именно там е ябълката на раздора.

Оказа се, че две години по-късно сватба няма, а по всичко изглежда, че няма и да има. Шардън не искал да чува за подписи и бракове, защото не вярвал в тях. Пропуснал обаче да спомене това на любимата си, която две години живее с мечтата за този ден.

"Джоузеф постъпи адски егоистично. Де факто той предложи годеж на Поли заради публикациите в пресата тогава, която ги обяви за тайно женени. Виждаше колко много Поли иска това и се принуди да й купи пръстен. Сложи й го на пръста и дотам - дума не е обелил за сватба, а когато тя повдигне темата, увърта или подхваща друга. Най-после й призна наскоро и заяви, че не обича сватби, а тя остана като попарена", разкриват близки до певицата източници.

Според тях гневът на Поли не е толкова заради това дали ще е законна съпруга, или не, а заради лъжата и увъртането на Джоузеф. "Права е да се ядосва, дано само да не се скарат повече и да направят някоя необмислена глупост", казват източниците.