Боен вик нададе преди минути в мрежата Кичка Бодурова. Певицата не можа да се сдържи и дори призна, че не знае кое надделява в нея в момента - гневът или смехът.

Оказа се, че измамници са направили фалшиво интервю с нея, за да продават илачите си за отслабване, много от които знаем, че са дори вредни. На снимките - преди и сега, направени уж на Кичка, тя е показана едва ли не като сумист, а после като модел.

"Докарали са ми тяло на кит. Нямам против пищните и по-пълни жени, но всеки, който поне по телевизията ме е виждал, знае, че никога не съм била с такова телосложение, камо ли да ползвам подобни неща за отслабване. Това е второто ми измислено интервю. На първото се смях много, защото чрез мен рекламираха някакви неща против изпускане на урина и ме бяха набедили, че чак съм се напикавала, а като съм пила от продукта им, вече съм била суха", смее се Бодурова.

Кичка призова хората да не вярват на подобни измислици, а още по-малко да си купуват предлаганите продукти, тъй като те не само няма да им помогнат, но и е много вероятно да им навредят. "Не се хващайте на шарлатани! Тези хора нямат съвест и не ги интересува, че извършват престъпление", казва Кичка Бодурова.

Източник: Crimesbg.com