Жесток скандал се вихри в мрежата в момента, като не само зрителите са бесни от победата на Надежда Ковачева в "Гласът на България". Бесни са и известните певици Мариана Попова и Тони Димитрова, които изобщо не се постараха да скрият гнева и разочарованието си от хората.

ВЗРИВ: Певиците Мариана Попова и Тони Димитрова направиха на нищо "Гласът на България", заради нагласения победител! (ЧАТ В СНИМКИ)

Както знаем, Надежда от отбора на Миро грабна победата, а втора остана Димитрина Германова от отбора на Мария Илиева. За Никола Янакиев остана четвъртото място, а на трето се класира Елена Попова.

ВЗРИВ: Певиците Мариана Попова и Тони Димитрова направиха на нищо "Гласът на България", заради нагласения победител! (ЧАТ В СНИМКИ) - Снимка 2

"Аз съм без думи" - заяви Мариана Попова и пусна емотикон на тъжно и разочаровано човече. Тони Димитрова моментално реагира на поста й с въпроса: "Защо? Нима не знаеше?!", а Попова каза, че е било очевидно. "Беше очевидно, мила, да. И всички видяха", написа българската Бони Тейлър.

ВЗРИВ: Певиците Мариана Попова и Тони Димитрова направиха на нищо "Гласът на България", заради нагласения победител! (ЧАТ В СНИМКИ) - Снимка 3

За всички стана ясно за какво говорят, а именно поредното пробутване на наши и ваши. Да, вярно е, че Надежда пя хубаво, но дори много от зрителите изригнаха, че точно в последното си изпълнение е била "слаба ракия" и е имала дори доста фалшиви моменти.

Според певиците Никола е трябвало да спечели, а според болшинството от зрителите истинската фаворитка е била Димитрина Германова. Нападките и конспирациите по отношение на избора в предаването тепърва ще се вихрят, така че предстои да видим...

Източник: Crimesbg.com