За пръв път можем да видим бъдещия зет на президента Румен Радев и това е младия мотошампион Йоан Георгиев. От няколко години той е официалният приятел на Дарина Радева, дъщерята на държавния ни глава, която е влюбена до уши. Явно чувствата на младите са взаимни, защото Йоан прекарва почти цялото си свободно време с къдрокоската.

Взрив: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Дарина Радева с гаджето й! (ето го Йоан, в когото щерката на президента е лудо влюбена)

Точно така бяха заснети и от папараци, докато хубавата Дарина чакаше любимия си до НАТФИЗ, за да я вземе с колата. След минути Йоан дойде с белия си бус, а Радева се метна при него, гушна го и го целуна. Миг по-късно двамата потеглиха като изглеждаха видимо щастливи.

На всички е ясно, че Йоан отдавна е получил одобрението на Румен Радев, който строго следи с кого излиза и общува щерка му. Дарина сравнително скоро беше абитуриентка, а Георгиев бе кавалер на бала й.

Взрив: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Дарина Радева с гаджето й! (ето го Йоан, в когото щерката на президента е лудо влюбена) - Снимка 2

Младата Радева се е отдала изцяло на театъра, който е нейната страст и вече показва безспорен талант на сцената. Хейтъри, разбира се, не пропускат да злословят, че момичето върви напред с името и позицията на баща си, затова и Дарина отдавна избягва да се показва с него и да говори за семейството си.

Йоан пък е обещаваща надежда в мотоспорта като също е ангажиран доста с кариерното си развитие. "Поне са млади хора, които правят нещо различно от това да поркат и да се друсат", коментират познати на младежа.