Бременна ли е и най-вече от кого Лена Бориславова?! Този въпрос вълнува половин България, след като дама от най-големия форум у нас БГ-мама взриви преди дни с новината, че е попаднала на Лена в столична аптека.

Дамата разказа, че Бориславова е била сама, държала се видимо много спокойно и си напазарувала няколко неща от аптеката, повечето от които витамини и разни добавки. Сред продуктите обаче лъснала находката - очевидката видяла тест за бременност и разбира се, това се превърна в тема номер едно във форума.

Между другото, евентуална бременност на Лена се връзва отлично с изненадващото й решение да се оттегли от политическата надпревара по време на изборите като набута по-малката си сестра в политиката. Всички се учудиха много на решението на Лена, но очакване на бебе би било разумен аргумент.

Освен това в последно време тя започна постоянно да намеква за връзката си с Мирослав Иванов, с когото бяха и май още са сгодени, въпреки скандала покрай отношенията й с Кирил Петков.

Де факто това е и основният въпрос по форумите от дни - ако Лена е бременна, то той ще е таткото на бебето?! "Не бих си сложил ръката у огъня, че бебчо няма да се окаже на харвардското чедо. А и той е доста плодовит, три щерки е направил на жена си", коментират в нета.