Васка Джурова, която напусна "Ергенът" съвсем неочаквано за зрителите и участничките тази седмица, разказа нечувани неща за престоя си в имението, както и извън него.

Без да се интересува дали от продукцията ще я санкционират, Васка разкри душата си, обляна в сълзи и призна, че форматът е предизвикал в нея тежки паник атаки. Разбира се, това се случва в наши дни, след периода на снимките, когато тя видяла какво се излъчва на екран и в каква светлина е представяна.

Васка Джурова не проумява защо екипът не е излъчил срещите й с Алек Младенов, защото такива имало и то няколко. Както не е излъчена и целувката между двамата - такава също имало.

"Гледах се по телевизията и не можех да се позная. Това не съм аз. Изглеждах като някаква безлична, скучна и сива интригантка, която Алек дори не забелязва. Толкова тежко го преживях, че получих припадък. Не успях да стигна до леглото си и паднах на пода в стаята. После се отключиха паник атаките и потърсих помощ", разказа Васка, която още се бори с психическия си срив.

Тя предполага, че е била изхвърлена от формата, защото не е искала да участва в скандали и панаирджийски номера.

Източник: Crimesbg.com