Тя е още на 27 години, но се говори, че е новата звезда на Би Ти Ви. Младата Бесте Сабри от Шумен успя да измести титулярките от съботно-неделния блок - Диана Любенова и Жени Марчева, и да заеме мястото им, заедно с колегата си Митьо Маринов.

В телевизията я гледат с недоверие, а някои и с лошо око, не само заради този факт, а и заради това, че живее с милионер. Бесте от години има връзка с бизнесмен милионер, който я глези като принцеса и задоволява всяко нейно желание. Сабри кара кола за 150 бона и има в пъти по-луксозен живот от този, който водят известните й вече колеги в медията.

Двамата с Борислав се запознават, когато тя идва да живее в столицата от Шумен, където е работила в тамошен клон на БНТ. Двойката пътува често из света и посещава доста екзотични местенца, а колежки на Бесте открито й завиждат за това.

Припомняме, че Сабри беше лансирана от бившия вече шеф на новините - Антон Хекимян, който неочаквано се хвърли в битката за кметския стол в столицата.

Зрителите все още нямат големи впечатления от Бесте Сабри като водеща, а и тя е още в началото на кариерния си скок, така че ще видим продължението занапред.

Източник: Ретро