След броени дни тя ще навърши 43 години, но продължава да се слави като една от изкусителките в киното и театъра, пред които дори голяма част от младото попълнение не преде. Става дума за актрисата Илияна Лазарова, която познаваме от "Пътят на честта" и още редица филми и предавания.

Може би рожденият й ден е идеята й за това, което направи сега. А именно - да се пусне г@ла (не чистак, разбира се, а по бански, но доста разголен) и да насърчи дамите да обичат и себе си, и тялото си.

Взрив: Няма да повярвате коя родна красавица се пусна г@ла и обяви, че не й дреме за стрии и бръчки! (СНИМКИ)

Лазарова обясни, че е направила фотото без никакъв фотошоп или филтър, за да се види всичко натурално и истинско. И обясни, че с времето е разбрала, че трябва да обича всяка част от себе си и да я цени.

Взрив: Няма да повярвате коя родна красавица се пусна г@ла и обяви, че не й дреме за стрии и бръчки! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Не ми пука нито от увисналата ми кожа, нито от бръчките, нито от стриите, нито от пигментите ми петна, нито от разширени вени, нито дори от изхвръкналия ми от херния пъп. Това съм аз, такава съм и такава се харесвам. Харесвайте се и вие, защото всяка част от вас, дори тази, която не харесвате, е спомен за нещо или белег от нещо преживяно", казва Илияна Лазарова.

И допълни, че преди време се е интересувала от хорското мнение, но този период е вече зад гърба й. Сега дори ходи и без грим, за да не робува на нищо, което й се налага отнякъде. Каквото реши, това прави. Свобода, нали?!