За първи път в медиите виждаме дъщерята на Галя от Сатен. Бившата балерина и любовница на Слави Трифонов, която беше шефка на стария му балет "Сатен", отдавна се скри от публичното пространство и загърби всякакви светски изяви.

Галя твърди, че е много по-щастлива така и старият живот изобщо не й липсва. Днес тя е блондинка, занимава се с йога и танци и си гледа кефа, далеч от очите на света. На същото учи и дъщеря си, която вече е достатъчно голяма, за да пленява сърцата на съучениците си. А кандидати за гаджета изобщо не липсвали, довериха близки до Галя.

Взрив: Няма да повярвате каква красавица е щерката на Галя от Сатен! (момчетата са луди по нея - СНИМКИ)

"В чудо се е видяла как да опази щерка си, защото е хубавица и момченцата й се лепят. Но момичето е свястно и умно, така че трябва да е спокойна. Гледа си ученето, а за другото има време", коментират източниците.

Взрив: Няма да повярвате каква красавица е щерката на Галя от Сатен! (момчетата са луди по нея - СНИМКИ) - Снимка 2

Колкото до самата Галя от Сатен, никой не знае дали си има сериозен приятел, или е сама. Тя винаги е крила добре връзките си, а единствената, която предизвика шум, бе тази с Дългия.

Въпреки че всички знаеха за отношенията им, Слави и Галя така и не се разкриха публично нито веднъж, а самата тя на няколко пъти отричаше да е имала каквото и да е с него в ли