Със сигурност са сложни отношенията между Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи. Бракът им се обърна на 180 градуса след изцепката му да шофира пиян и ареста му... а може би просто тогава нещата са ескалирали за пред хората...

Факт е, че от онази дата насам, Мария Игнатова и Нойзи не са се показвали заедно никъде, не обелват и дума един за друг - нещо, което преди не спираха да правят, постоянно.

Е, този път обаче мълчанието бе нарушено, защото Нойзито отиде да купонясва на концерт на Металика. Мария, разбира се, не беше с него, но отсъствието й явно изобщо не го притесняваше, защото си имаше отлична компания.

Да, Цветков беше видян да се смее от сърце и да прегръща доста по-млада от него и от Мария брюнетка, като двамата изглеждаха доста близки. А и как няма да са, след като са баща и дъщеря... Въпросната мадама се оказа дъщерята на Нойзи - Анна Цветкова, която също като него е фенка на рока и метъла.

Странното е, че за първи път от година насам, Мария Игнатова реагира и постави сърчица под снимките на двамата в Инстаграм. Дали го прави за щерката, или още е с Нойзи, но се "крият", остава да видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com