Образът на великата Лили Иванова винаги е бил някак мистериозен, загадъчен и сякаш нарочно отделен от този на останалите. Не помним да сме я виждали на общи концерти с колегите й през годините, а какво остава да я видим бясна. Но ето, че и това се случи, а поводът е сериозен.

Примата буквално е извън кожата си и изригна заради тиражираните от доста време в медиите слухове, че кака й Магда била настанена от нея в старчески дом, където се оказала захвърлена на произвола.

Взрив: Никога не сме виждали Лили Иванова такава!

Лили дала глас на емоциите си и този път дори говорила пред съседка на кака си. Таня Тодорова живее в същата кооперация, в която живее и Магда, и излезе официално с изявление - от свое и от на Лили име.

Тодорова познава сестрата на певицата и заяви, че никога и по никакъв повод Магда не е била изпращана някъде, още по-малко пък в старчески дом, хоспис и прочие. Тя била все още в добро здраве, макар да е по-голяма от Лили и живеела в чудно обзаведен и красив апартамент в "Банишора".

"Не знам тези хора откъде ги мислят подобни нелепици и какво печелят с това, но не осъзнават ли, че нараняват с дописките си. Лили Иванова и Магда са в прекрасни отношения отдавна. Забравили са всички сръдни от миналото и редовно се чуват и виждат. А аз самата съм свидетел на това как Магда си живее щастливо и спокойно. Оставете ги на мира", коментира Тодорова.