Очевидно Николета Лозанова и Ники Михайлов вече усилено се подготвят за новия риалити формат, който ще тръгне по Нова идната пролет и в който вероятно ще демонстрират и интимни ласки помежду си. Знаем, че идеята на предаването е да покаже живота им, подобно на формата с Ким Кардашиян, но явно двамата са решили да започнат полека отсега...

Няма как иначе да си обясним внезапния порив на вратаря да публикува снимки, на които се вижда как го прави с НиЛо. Досега поне той не е правил нищо подобно, а кадърът, който показа на всички е как целува Лозанова по шията, докато и двамата са в леглото.

Признаваме, че Николета е осолено гореща, но и фотото си е бая нагласено. Потребителите също забелязаха очевидното - плеймейтката е с червило, при това обилно намазано, което нямаше как да остане така при реална любовна игра.

"Пак са се нагласили за лайкчета и рейтинг в мрежите. Поне да си беше размазала малко това червилце, че да хване дикиш, но не. Николета винаги трябва да се показва съвършена. Сигурно докато им тръгне предаването, ще задръстят нета с такива, че и по-пикантни кадри", коментират потребители.

Интересно е дали Боби Михайлов и Мария Петрова ще се снимат в риалити формата, особено при всеобщата "любов" на народа към Борислав.

Източник: Crimesbg.com