"Ергенът" е към края си, а Евгени Генчев ще си тръгне с годеница от предаването само след седмица. Както знаем, снощи си тръгна веселото Поли, която зрителите с обич наричаха "Малкото Пони". Напускането на фармацевтката беше ясно, защото между нея и пианиста така и не се случи нищо повече от приятелство през всичките три месеца.

Останалите три девойки обаче не крият, че са луднали по Генчев и са влюбени чак над ушите, което ще направи следващите два епизода наистина "инфарктни". Трите участнички ще се срещнат с членове на семействата си и ще запознаят Евгени с тях, а впоследствие от три ще останат две, които ще се борят за сърцето и пръстена му на финала.

Трета, по информация на източниците, ще остане Микаела, която искрено ще се разплаче от новината, че напуска и имението, и сърцето на Генчев. Мика обаче е достатъчно разумна, за да се успокои бързо и да осъзнае, че щом нещо не се е случило, значи не е трябвало да се случи и най-вероятно е за добро.

Тя ще продължи по пътя си, за разлика от тази, която остава втора и чува на самия финал от Евгени Генчев, че няма да е неговата избраница. Да, това е Елена, както може би вече подозирахте. Тя от трите е най-болезнено влюбена в пианиста и така си повярва, че той е неин, че ще колабира от шока.

"Реално не стана нищо опасно, Елена е добре физически, но наистина бе на косъм да изгуби съзнание от удара на шоковата вълна, която предизвикаха думите на Евгени. Тя не бе на себе си и ще го видите сами, макар че картинката извън кадър бе в пъти по-ужасна", издават източниците.